Koop nu je kaartjes!


Indiaan speelt rond zonsondergang in het Burgemeester Brouwerplantsoen. Foto: Sofie Knijff.

De online voorverkoop is gestart! Scoor nu je tickets voor De Warme Winkel, Abdelhadi Baaddi en Xavier Bobés! De meeste voorstellingen van Spoffin zijn vrij toegankelijk, alleen voor deze drie speciale acts moet je vooraf een kaartje te kopen.

Reis mee naar Marokko
Met een hoop gedoe en stapels koffers op het dak vertrekt Abdelhadi Baaddi met zijn vader vanaf Plantsoen West naar Tanger, Marokko. Koop snel je kaartje en ga mee op die reis! De Mercedes TGI* heeft steeds plek voor niet meer dan acht medereizigers. (*Trekhaak, Gordijntjes, Imperiaal)

Theater in de Dieventoren
Een visuele theaterseance in de Dieventoren. Wat is dat nu weer? We kunnen natuurlijk niet teveel verklappen. Zeker is wel dat je hier echt bij wil zijn. Tovenaar Xavier Bobés nodigt je uit voor een reeks zintuiglijke ervaringen. Vanwege de intieme setting kunnen slechts vijf bezoekers tegelijk de toren in. Wees verzekerd van een plekje!

Indianen in het plantsoen
Een groep dampende twintigers trekt zich terug in de resten van de natuur, op zoek naar de voetsporen van de Native American. Kon je niet naar Oerol? Dan kun je het project Indiaan van De Hotshop – Cooler dan De Warme Winkel gelukkig ook in Amersfoort zien. Deze jonge theatertalenten zijn volgens de NRC al even rebels als hun moedergroep De Warme Winkel. De voorstelling speelt vrijdag- en zaterdagavond rond zonsondergang in het Burgemeester Brouwersplantsoen.

Je koopt je kaartjes op www.krtjs.nl/spoffin/2017.

  11-07-2017

 Koop je kaartjes
 Programma Spoffin

Ga terug