Compañia Hotel iocandi [BI] Esquerdes

Een man en een vrouw ontmoeten elkaar. Hij klimt en vliegt met al zijn charmes over het podium. Zij rent en wringt zich in allerlei bochten: één simpele beweging zet een heel spel in gang, een spel tussen verlangen en ontsnappen. En dan is er nog de zangeres die contrabas speelt en over een stem als een orkaan beschikt. De muziek speelt in deze circusact net zo’n grote rol als het drama. Met de combinatie van circus, beweging, muziek en theater krijg je bijna een miniatuuropera te zien.

De groep won met 'Esquerdes' verschillende prijzen, van beste circusshow en beste performer tot een award voor beste jonge gezelschap.

(1 review)


SPOFFIN 2017   Viva Catalonia!
Genre: circustheater
Duur: 45 minuten
Taal: -
Leeftijd: ALL

 Compañia Hotel Iocandi

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zat 26 aug 2017 14.00-14.45 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 26 aug 2017 19.00-19.45 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 27 aug 2017 17.15-18.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Femmy – 26-08-2017 20:26

Supercalafragalistic! Als iemand dat woord nog kent. Wat een combinatie van dans, acrobatiek, stem, contrabas en percussie. Percussie op alles waar je maar geluid op kan maken. Circushoogstandje op de loopladder. En wat een ogen heeft die man!

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.