Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Animal Religion [CAT] Tauromàquina

Een extravagante fusie van hedendaags circus, dans en muziek, geïnspireerd op dierlijke thema’s. Grijp je kans om het gedrag van een kunstenaar te observeren, net zoals je in een dierentuin geheel veilig een glimp van iets wilds kunt opvangen.

Tauromàquina staat voor de kunst een stier te leiden. Het traditionele stierengevecht is een duel tussen stier en man, een ritueel dat samenhangt met de dood. Mensen vrezen de dood en toch willen ze het zien en weten: wie geeft het eerste op, de man of het dier?

Met behulp van verschillende circusdisciplines vertelt Animal Religion over de verschillen en de gelijkenissen tussen mensen, dieren en machines. De onsterfelijke machine vertoont gevoelens en emoties, terwijl de artiest de macht van de machine gebruikt om ondenkbare en excentrieke bewegingen te creëren.

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2017   Viva Catalonia!
Genre: circustheater
Duur: 30 minuten
Taal: -
Leeftijd: 8+

 Animal Religion

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 25 aug 2017 22.00-22.30 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 26 aug 2017 22.00-22.30 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.