Compañía de Circo "eia" [CAT] inTarsi

Een duizelingwekkende acrobatische dans vol fysiek theater. Vier acrobaten die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Ze glijden, klimmen, springen, gooien en dragen dat het een lieve lust is. Iedereen legt in deze voorstelling zijn lot in de handen van de ander. Blijf je staan of laat je je vallen? Samen leveren de mannen een forse krachtinspanning. Opbouwen, afbreken: de hele ruimte gaat eraan en vervolgens zetten ze alles weer terug. Het decor, alle rekwisieten en de sfeer die zij scheppen vormen daarbij een personage op zich.
Bekroond met de Juryprijs tijdens de Zirkolika Awards Catalonië 2016.

Eia was eerder te zien bij Spoffin met hun eerste voorstelling Capas (2013), waarmee zij direct zo’n beetje alle prijzen wonnen die er maar te winnen zijn, en met Esperes (2015).

(1 review)


SPOFFIN 2017   Viva Catalonia!
Genre: circustheater
Duur: 60 minuten
Taal: -
Leeftijd: 8+

 Compañia de circo eia

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 25 aug 2017 23.00-00.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 26 aug 2017 23.00-00.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Gertjan – 27-08-2017 09:15

Sssoooo impressive, full of humor and amazing acts.

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.