Ada Vilaró [CAT] Públic Present 24 hores

Stilte en aanwezigheid. Ada Vilaró geeft zichzelf 24 uur lang over aan de elementen, het publiek en gebeurtenissen die zich voordoen. Ze neemt plaats op haar stoel op de Hof. Een heel etmaal lang zonder dat ze ook maar iets heeft meegenomen, ze vertrouwt op de zorgen van omstanders. Om haar heen tref je meerdere stoelen aan: voel je thuis en neem ook plaats. Er staan schoolborden waarop je een boodschap kunt achterlaten: het plein als mozaïek van de publieke opinie.

''De openbare ruimte is er voor iedereen,'' stelt Vilaró en zij claimt die ruimte voor de samenleving, samen met verschillende groepen en verenigingen die deel uitmaken van de sociale en culturele structuur van de stad. Over gemeenschapsgevoel, waardigheid, de privatisering van de openbare ruimte en het creëren van een gemeenschap.

Ada Vilaró is een multidisciplinair performer en creëert schilderachtige evenementen waarmee zij een stem geeft aan gemeenschappen die sociaal gezien het zwijgen zijn opgelegd.

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2017   Viva Catalonia!
Genre: performance
Duur: 1440 minuten
Taal: -
Leeftijd: ALL

 Públic Present 24 hores

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zat 26 aug 2017 15.00-00.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 27 aug 2017 00.00-15.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.