Cia. Vero Cendoya [CAT] La Partida

Hedendaagse dans en voetbal: dat gaat prima samen! Of toch niet? Vijf dansers, vijf voetballers en één scheidsrechter betreden het speelveld. Passie en humor, kracht en gevoeligheid, verfijning en dierlijkheid botsen in een spel dat de overeenkomsten en verschillen tussen de twee disciplines bloot legt. De hoofdpersonen en toeschouwers riskeren hun leven op het speelveld. Een reflectie op de behoeften en prioriteiten van de mens, geïnspireerd op het universum van Paolo Zucca’s documentaire film 'The Referee'.

Vero Cendoya is een een eclectische kunstenaar die choreografie, theater, beeldende kunst en live muziek samenbrengt. De choreografe kent geen grenzen tussen de verschillende kunstvormen. Ze is opgeleid als danser op het Institut del Teatre van Barcelona en zette haar opleiding voort in New York bij Trisha Brown Company and Movement Research. Ook is zij opgeleid als acteur en performer en betrokken bij diverse video-dansprojecten.

La Partida won de Moritz Award voor beste outdoor show (Fira Tàrrega 2015) en de Premis de la Crítica (Catalonia’s Theatre Critics Awards).

(3 reviews)


SPOFFIN 2017   Viva Catalonia!
Genre: dans & voetbal
Duur: 60 minuten
Taal: ENG
Leeftijd: 8+

 La Partida

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 25 aug 2017 19.00-20.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Bart vd Hurk – 26-08-2017 10:35

Vindingrijk, vaardige dans en balbeheersing, goeie choreografie, leuke toon vd voorstelling, soms net over de top maar meestal ruim binnen de marges. Genoten vd voorstelling

Winfried Laane – 25-08-2017 20:16

Verrassende combi tussen voetbal en ballet, humor, muziek en een baby. Met plezier naar deze wedstrijd gekeken

Erik-Jan – 13-08-2017 09:32

Gisteren in Den Bosch gezien op theaterfestival Boulevard. Aboluut geweldig de combinatie de voetbalwedstrijd tussen vrouwelijke dansers en voetballers. A must see.

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.