MAN || CO [NL] When we cried confetti

Kom je ook feest vieren? Oké, de ruimte is wat overdreven versierd en alles is ook ietwat dwangmatig leuk. Feestgangers Moreen, Susan, Lisa, Roma en Sjifra willen dan ook dat het leuk is. Een feest móet leuk zijn. En ze willen gezien worden. Ten dans worden gevraagd. Op gepaste afstand schuifelen en verleiden. Maar Moreen valt altijd buiten de groep, Lisa is een controlfreak, Roma drinkt te veel, Sjifra is een obsessieve aandachttrekster en Susan heeft last van stemmingswisselingen. De sfeer gaat van gênant naar agressief, van hysterisch naar eenzaam. En van vermakelijk naar ongemakkelijk. 'When we cried confetti' is als een rollercoaster van feest naar feest. Van de uitgeblazen kaarsjes tot de liefdesverklaringen en de laatste dans: de angst om vergeten te worden dreigt de boventoon te voeren.

Het jonge dansgezelschap MAN || CO won met deze dynamische en razendsnelle dansperformance tijdens het Café Theater Festival in Utrecht de podiumprijs van Spoffin. Ook kreeg de voorstelling de eerste prijs van de vakjury.

(2 reviews)


SPOFFIN 2017   Frisse bries
Genre: bewegingstheater
Duur: 30 minuten
Taal: -
Leeftijd: 4+

 MAN II CO

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 25 aug 2017 20.30-21.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
vri 25 aug 2017 23.00-23.30 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Winfried Laane – 25-08-2017 20:55

Dynamische vrolijke snelle en sprekende dansvoorstelling

Sander Janssens – 28-07-2017 11:17

''...een energieke dansvoorstelling, die vooral sterk is in de interactie tussen de dansers en de relatie met het publiek. De vijf dansers creëren heldere beelden, zonder die steeds al te expliciet in te vullen.'' (de Theaterkrant)

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.