Duda Paiva Company [NL] Scènes uit Monsters

Half mens en half beest: er komen deze editie vreemde vogels naar je toe! Ze komen uit een wereld waarin niets is wat het lijkt, dus zij ook niet! Ze doen dingen die niet mogen… Oei! Gaat dat wel goed?

Monsters is de nieuwste jeugdvoorstelling van de wereldberoemde poppenmaker en danser Duda Paiva. Met zijn cross-over van dans en poppenspel brengt hij kinderen een wereld die zij kennen uit stripboeken, videogames en tekenfilms. Recht voor je neus. En soms zó dichtbij dat het bijna griezelig echt is.
Tijdens Spoffin zie je scènes uit Monsters. De voorstelling is later dit jaar te zien bij De Lieve Vrouw.

(3 reviews)


SPOFFIN 2017   Priklimonade
Genre: objecttheater
Duur: 15 minuten
Taal: -
Leeftijd: 4+

 Duda Paiva Company

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zat 26 aug 2017 15.30-16.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 26 aug 2017 16.30-16.45 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 26 aug 2017 16.45-17.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Mirjam van der Linden – 28-07-2017 10:58

''Je ziet hoe handen en voeten ergens doorheen steken, hoe vingers tanden worden, hoe makkelijk je uit piepschuim een punthoofd kneedt (...). Dit goochelen met inleven en afstand houden en de fysieke aanpak maken Monsters! bijzonder aangenaam. (de Volkskrant)

Mieke Zijlmans – 28-07-2017 10:54

''Monsters balanceert prettig op de scheidslijn tussen net-echt en overduidelijk-nep; en daarmee ook op de grens tussen eigenlijk-totaal-niet-eng en best-wel-een-beetje-eng.'' (De Theaterkrant)

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.