Cie Vendaval [FR] Soif

Het is nacht. Een alleenstaande vrouw gaat terug naar het verleden waarover ze niemand heeft verteld. 's Nachts heeft ze het recht niet om te leven, het recht niet om te doen alsof. 's Nachts is zij samen met de anderen, degenen die het niet hebben overleefd en het niet kunnen navertellen, om de wereld met woorden te redden. Maar vannacht is alles misschien anders.

Tekst en theater versmelten met dans: dat geeft het lichaam de kans het onmogelijke uit te spreken. Subtiel en met genade. Een delicate voorstelling vol literaire schoonheid. De teksten van Soif zijn geïnspireerd op getuigenissen van overlevenden van concentratiekampen. Cie Vendaval brengt dit thema met bescheidenheid, opent kleine stoffig laatjes en geeft je sleutels en antwoorden.

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2017   Bovenkamer
Genre: dans
Duur: 45 minuten
Taal: EN
Leeftijd: 13+

DAG TIJD LOCATIE ENTREE ZET IN AGENDA
vri 25 aug 2017 22.00-22.45 #6 Plantsoen West beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 26 aug 2017 22.00-22.45 #6 Plantsoen West beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 27 aug 2017 17.00-17.45 #6 Plantsoen West beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.