Spoffin Amuses [INT] Presentatie: Jörgen Raymann

Spoffin Amuses, dit wil je niet missen! Tijdens deze avond zie je als eerste stukjes uit voorstellingen die de drie dagen erna tijdens het festival te zien zijn. Presentator van deze feestelijke openingsavond in het theater is Jörgen Raymann. Lekker comfortabel voorproeven van al het lekkers dat tijdens deze achtste editie van 25 tot en met 27 augustus op het programma staat!

Met realistisch locatietheater van Abdelhadi Baaddi (NL); humoristisch theater van Shiva Grings (DE); circustheater van Circ Bover (CAT) en Company Ici’bas (CH); dans van Aina & Arias (CAT) en MAN || CO (NL); ritmische gekte van De Mobiele Eenheid (NL); de kunst van het koorddansen door Ronja Breuk (NL) in het kader van het project Waag eens een oversteek; verhalend theater van Matrose (NL) en voetjongleren op wereldniveau van Ariane&Roxane (FR).

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2017   Van oor tot oor
Genre: voorproeven van het festival
Duur: 150 minuten
Taal: NL/EN
Leeftijd: 12+

 Kaartverkoop Spoffin Amuses

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
don 24 aug 2017 20.15-23.00 € 18,00 - kaartverkoop: theater Flint iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.