Inschrijving voor Spoffin OFF 2015 open
Lady Cocktal @Spoffin OFF 2014 (© Wim Lanser).

Inschrijving voor Spoffin OFF 2015 open

Spoffin in Amersfoort biedt jong professioneel theatertalent uit binnen- en buitenland ook tijdens de zesde editie van het internationale street arts festival weer de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan publiek en theaterprofessionals. Artiesten kunnen zich via de website tot en met 31 maart inschrijven voor Spoffin OFF. (01-02-2015)
> Lees verder

Spoffin opent inschrijving residentie 2015

Spoffin, het internationale festival voor straat- en locatietheater in Amersfoort, nodigt opnieuw theatermakers in heel Europa uit om zich kandidaat te stellen voor Spoffin LAB, een residentie in augustus 2015. Spoffin LAB omvat een intensieve werkperiode van maximaal een maand in lokalen van Scholen in de Kunst en in de openbare ruimte van Amersfoort. Spoffin biedt hiermee jonge theatermakers de mogelijkheid te werken aan de eindmontage van een nieuwe productie. De voorstelling gaat vervolgens in première tijdens het festival (27 tot en met 30 augustus 2015).
(21-01-2015)
> Lees verder

Theatermakers en buitenfestivals ontmoeten elkaar op Zomerpreview 2015

Tientallen artiesten, programmeurs, organisatoren en impresariaten op het gebied van buitentheater in Nederland en net daarbuiten komen zaterdag 7 februari 2015 naar het Rietveldpaviljoen in Amersfoort voor de derde editie van de Zomerpreview. De organisatie is in handen van internationaal street arts festival Spoffin en De Tuin der Lusten in samenwerking met de Vereniging van Buitentheater Festivals Nederland (VBFN), die zich tijdens de Zomerpreview zal presenteren. (02-12-2014)
> Lees verder