Spoffin zoekt technisch producent
Spoffin 2014 (foto: Wim Lanser)

Spoffin zoekt technisch producent

Festival Spoffin zoekt een freelance coördinator techniek en faciliteiten (m/v). Deze coördinator is verantwoordelijk voor de technische en facilitaire voorzieningen en de infrastructuur op de festivallocaties. De vacature vind je op spoffin.nl/vacature/. (12-03-2015)
> Lees verder

Buitentheaterfestivals bundelen krachten

Een sterkere positie bij overheden en fondsen op lokaal, provinciaal, nationaal en Europees niveau, meer samenwerking, delen van kennis en ervaring en samen met artiesten producties ontwikkelen: dat zijn de ambities van de nieuwe Vereniging van Buitentheater Festivals Nederland (VBFN). Alfred Konijnenbelt van het Amersfoortse festival Spoffin en Casper de Vries van De Tuin de Lusten presenteerden de plannen van de VBFN afgelopen zaterdag tijdens de zogenoemde Zomerpreview in Amersfoort, een jaarlijks terugkerende, informele bijeenkomst voor festivalprogrammeurs, organisatoren, impresariaten en vooral ook straattheatermakers uit Nederland, België en Duitsland.
(08-02-2015)
> Lees verder

Inschrijving voor Spoffin OFF 2015 open

Spoffin in Amersfoort biedt jong professioneel theatertalent uit binnen- en buitenland ook tijdens de zesde editie van het internationale street arts festival weer de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan publiek en theaterprofessionals. Artiesten kunnen zich via de website tot en met 31 maart inschrijven voor Spoffin OFF. (01-02-2015)
> Lees verder