Geef uw mening, help Spoffin groeien!
Burnt Out Punks @ Spoffin 2015. Foto: Wim Lanser.

Geef uw mening, help Spoffin groeien!

Heeft u, net als duizenden anderen, ook zo genoten van Spoffin dit jaar? Wilt u graag dat het festival volgend jaar nog beter wordt? Help Spoffin groeien door de publieksenquete in te vullen. Dankzij uw eerlijke mening kunnen we Spoffin uitbouwen en verbeteren. Het kost maar 5-10 minuten van uw tijd maar is van onschatbare waarde voor onze toekomst. Alvast bedankt!

docs.google.com/forms/d/1FKn9Nb5tWAJrMFcxPGPI8amOZ6NsKngnLYArqyqRv60/viewform (09-09-2015)
> Lees verder

Spoffin 2015: druk, zonnig en sfeervol

De zesde editie van Spoffin, het internationale festival voor straat- en locatietheater in Amersfoort, was een groot succes. De organisatie schat dat er 40.000 bezoekers zijn geweest, ongeveer even veel als voorgaande jaren. Er waren weliswaar wat minder voorstellingen, maar toch voelde het festival veel drukker doordat er per show veel meer bezoekers waren. Spoffin speelde zich af onder een stralende zon en in een uitzonderlijk goede sfeer met volle terrassen en pleinen. (30-08-2015)
> Lees verder

Spoffin krijgt Europees kwaliteitslabel

Internationaal street arts festival Spoffin in Amersfoort is één van de eerste Europese festivals die het nieuwe EFFE Label hebben gekregen. EFFE (Europe for Festivals, Festivals for Europe) is een internationaal platform dat de meest toonaangevende festivals en festivalpubliek met elkaar verbindt. Spoffin-directeur Alfred Konijnenbelt ziet het Europese label als een erkenning voor de artistieke en internationale koers die het festival vaart.
(03-06-2015)
> Lees verder