Inschrijving voor Spoffin OFF 2017 open
Portugees duo Cão à Chuva met clown Rui Paixão en muzikant Carlos Reis, één van de hoogtepunten van Spoffin OFF 2016 (Foto: Wim Lanser)

Inschrijving voor Spoffin OFF 2017 open

Internationaal street arts festival Spoffin in Amersfoort biedt jong professioneel theatertalent uit binnen- en buitenland met Spoffin OFF jaarlijks de mogelijkheid zichzelf te presenteren aan een breed publiek en aan theaterprofessionals uit heel Europa. Artiesten kunnen zich hier tot en met 28 februari via de website voor inschrijven. (01-01-2017)
> Lees verder

Fotoboekje Spoffin en Theater Terras 2016

Wat waren ze leuk, de mannen van Les Frères Troubouch. En herinner je Cão à Chuva en HURyCAN nog? En Onderwater Producties? Het fotoverslag van street arts festival Spoffin en Amersfoorts Theater Terras helpt je geheugen opfrissen en geeft een mooie impressie van de vele straat- en locatietheater voorstellingen afgelopen zomer in Amersfoort. (07-11-2016)
> Lees verder

Spoffin opent inschrijving LAB 2017

Spoffin, het internationale festival voor straat- en locatietheater in Amersfoort nodigt Europese theatermakers uit om zich aan te melden voor Spoffin LAB, de residentie voorafgaand aan het festival in de maand augustus. Spoffin LAB biedt jonge theatermakers hiermee ook in 2017 weer de mogelijkheid om tijdens een intensieve residentieperiode in Amersfoort te werken aan de eindmontage van een nieuwe productie. De voorstelling gaat vervolgens in première tijdens het festival, volgend jaar van 24 tot en met 27 augustus. (28-10-2016)
> Lees verder