Vrijwilliger bij Spoffin? 'We zetten met z’n allen een fantastisch festival neer.'
Als vrijwilliger bij Spoffin zet je samen met artiesten en andere medewerkers een fantastische festival neer. Foto: Wim Lanser

Vrijwilliger bij Spoffin? 'We zetten met z’n allen een fantastisch festival neer.'

Samenwerken met jonge, veelbelovende of juist al gevestigde artiesten uit Amersfoort en de rest van Europa? Ook voor de zesde editie van internationaal street arts festival Spoffin - het weekeind van 29 en 30 augustus - is de organisatie weer op zoek naar vrijwilligers die enkele dagen met plezier willen meewerken. Publiek begeleiden tijdens spannende voorstellingen, helpen sjouwen en bouwen, aan de slag in de keuken of gewoon als vliegende kiep? Het kan allemaal.
(15-05-2015)
> Lees verder

Buitentheaterfestivals bundelen krachten

Een sterkere positie bij overheden en fondsen op lokaal, provinciaal, nationaal en Europees niveau, meer samenwerking, delen van kennis en ervaring en samen met artiesten producties ontwikkelen: dat zijn de ambities van de nieuwe Vereniging van Buitentheater Festivals Nederland (VBFN). Alfred Konijnenbelt van het Amersfoortse festival Spoffin en Casper de Vries van De Tuin de Lusten presenteerden de plannen van de VBFN afgelopen zaterdag tijdens de zogenoemde Zomerpreview in Amersfoort, een jaarlijks terugkerende, informele bijeenkomst voor festivalprogrammeurs, organisatoren, impresariaten en vooral ook straattheatermakers uit Nederland, België en Duitsland.
(08-02-2015)
> Lees verder