Aanmelden voor residenties Roundabout Europe!

Aanmelden voor residenties Roundabout Europe!

Artiesten en gezelschappen kunnen zich tot 31 december 2018 aanmelden voor Roundabout Europe, een circuit van residenties en ondersteuning voor makers van buitentheater. Roundabout Europe is een nieuw project van vijf Europese festivals, onder leiding van Spoffin, internationaal festival voor professioneel buiten- en locatietheater in Amersfoort.

Lees verder

Tot het uiterste voor een rijk geschakeerd  festival

Tot het uiterste voor een rijk geschakeerd festival

De negende editie van Spoffin, internationaal festival voor professioneel buitentheater, liet een grote variëteit aan cultuur zien. Van vermakelijk entertainment tot intellectueel prikkelende voorstellingen. Publiek én artiesten lieten zich niet afschrikken door regenbuien, die vooral zaterdag met grote regelmaat over de stad trokken.

Lees verder

EU steunt project Roundabout Spoffin

EU steunt project Roundabout Spoffin

Vijf Europese festivals, waaronder Spoffin in Amersfoort, slaan met Roundabout Europe de handen ineen om buitentheater een nieuwe impuls te geven. De EU heeft ondersteuning toegezegd; projectleider Spoffin kan nu samen met de partners definitief aan de slag met een circuit van residenties en ondersteuning van professionele makers.

Lees verder