Asterions Hus [DK] My Odyssey

Zij en wij. Hoop en verandering. Crisis en verwarring. Liefde en verwachtingen. Tilde Knudsen van Asterions Hus reisde van St. Petersburg naar Lesbos, in het kader van een theaterproject waarbij kunstenaars en artiesten uit heel Europa op zoek gingen naar de Europese ziel. Dit is haar persoonlijke getuigenis en interpretatie van deze tocht, gegoten in een verhaal en dans. Over de gebeurtenissen onderweg, de mensen die zij tijdens haar Odyssey ontmoette, over de Europese beweging, de huidige ontwikkelingen en een continent dat ingrijpende veranderingen ondergaat.

Knudsen verweeft haar verhaal met dat van de grote Griekse schrijver Homerus in een magisch patroon. Een fysieke en zeer intense uitvoering.

Asterions Hus nam ons publiek in 2011 mee door de stad aan de hand van de Griekse tragedie Myth of the Minotaur. Knudsen speelde vorig jaar bij Amersfoorts Theater Terras de vrouwelijke hoofdrol in de voorstelling Romeo & Juliet.

 Asterions Hus
 My Odessey

(2 reviews)


SPOFFIN 2018
Genre: poëtisch theater
Duur: 60 minuten
Taal: EN
Leeftijd: 16+
         Nordic Street

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 24 aug 2018 21.00-22.00 #2 Paternosterstraat beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 25 aug 2018 21.00-22.00 #2 Paternosterstraat beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Gideon – 26-08-2018 11:18

Bij de les blijven want deze improviserende fysieke vertelster schakelt zo veel dat de rode draad van het toch al complexe verhaal van Odyssey je af en ontglipt.

Carla van Petersen – 25-08-2018 00:26

Prachtig verhalend vertellend, vol beweging en expressie. Knap om zo snel te kunnen schakelen tussen personages, verhaallijn en publiek. Absoluut een aanrader

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.