Oddmann Productions [NO] 1 1/2

Antero de poppenspeler begint helemaal opnieuw. In een lege nieuwe ruimte waar hij precies kan zijn zoals hij is. Zonder gedoe. Hij houdt van franjes en het zon-achtige licht van de lamp. In de la en de wasruimte vindt hij van alles om zich aan vast te houden. En hij kan bijna alles worden, bijvoorbeeld een jonglerende cowboy. Maar hij wil zo graag iemand om mee te dansen! Misschien volstaat een paar jongleerballen? Of toch een vriendin of zoiets?
Als ze dan voor de deur staat, raakt hij in paniek. Haar naam is Andrea. Ze is een betere jongleur dan Antero, maar mist zijn gevoel voor balans. Samen spelen ze accordeon, ze zingen en jongleren. Antero leert zichzelf te accepteren zoals hij is... En vindt eindelijk geluk en liefde.

Frida Odden Brinkmann is jongleur en circusartiest (Gandini Juggling, Jérôme Thomas Cie en Nofit State Circus); met 1½ combineert ze poppenspel en circus tot een curieuze solo-uitvoering.

Mede mogelijk gemaakt door: Spenn.no/Scenekunstbruket, Fredrikstad kommune, Østfold Fylkeskommune, FFUK and Danse- og teater sentrum.

 Frida Odden Brinkmann

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2018
Genre: objectheater/jongleren
Duur: 30 minuten
Taal: -
Leeftijd: 6+
         Nordic Street

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zat 25 aug 2018 17.00-17.30 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 25 aug 2018 21.45-22.15 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 26 aug 2018 17.15-17.45 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.