Fjård [NO/SE] Havet

Een visser haalt wonderbaarlijke schatten uit het diepste van de oceaan, verbreekt een magische vloek en verenigt zich met zijn vriend de vis, die ooit zijn leven redde op de oceaan.

Magnus Bjøru, jongleur, acrobaat en fysiek komiek en Amanda Roynesdotter, zanger en danser, creëerden een circusmusical voor kinderen. Ze jongleren, zingen en dansen in deze weemoedige en speelse show. In hun oranje regenjassen, met hun ouderwetse vistuig en glinsterende kostuums, nemen ze je mee langs de Noorse kust voor een avontuur dat een onverwachte wending neemt.
Een verhaal over moed en vriendschap, met humor, muziek en circuskunsten.
Bjøru was mede-bedenker en acteur in de familievoorstellingen Magmanus Show and Attached, die meer dan 500 keer in 25 landen in verschillende delen van de wereld zijn uitgevoerd.

Roynesdotter speelde onlangs in de musical Flashdance in het Chinateatern in Stockholm. In 2013 fietste ze meer dan 600 mijl langs de Noorse kust om twee van haar eigen solo-producties uit te voeren in keukens bij mensen thuis en in plaatselijke theaters.

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2018
Genre: circusmusical
Duur: 30 minuten
Taal: -
Leeftijd: 6+
         Nordic Street

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zat 25 aug 2018 15.15-15.45 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 25 aug 2018 19.30-20.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zon 26 aug 2018 14.00-14.30 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.