Mighty Performing Arts Collective [SE] Hairy Tales

In traditioneel circus zijn vrouwen mooi. Ze mogen meedoen als bevallige assistenten. Leuke rekwisieten voor gespierde mannen. Deze vrouwen vinden daar wat van en de naam van de voorstelling zegt het al: dit gaat over haar. Hoofdhaar en lichaamshaar in al haar natuurlijke en minder natuurlijke verschijningsvormen.

In hun eigen universum, ver weg van patriarchale structuren en de mannelijke blik, creëerde M.P.A.C. een komische verhaal op de grens van theater, circus en performance art waarin zij de normen op het gebied van lichaamshaar onder de loep nemen. Op hun eigen manier, waarbij authenticiteit belangrijker is dan perfectie en commerciële criteria geen rol spelen.

Zijn ze serieus? Ze zijn feministisch. Zijn ze grappig? Absoluut. Humor is de drijvende kracht, spelen is de kern en de rol van clown belangrijk, de clown is immers van nature anarchistisch en functioneert bovendien als een soort geweten van de maatschappij.

 Mighty Arts Performing Collective Download interview Festivalmagazine

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2018
Genre: humor
Duur: 70 minuten
Taal: EN
Leeftijd: 12+
         Nordic Street

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 24 aug 2018 23.15-00.00 #3 Hof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 25 aug 2018 22.45-23.55 #3 Hof beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.