Absurd en betoverend tegelijk, dat is deze show waarin het draait om een waanzinnige camper, flexibele benen en adembenemende luchtacrobatiek vanaf een 10 meter hoge constructie. Als de deuren van de caravan opengaan, komt er een reusachtig, hypnotisch gordijn van wc-papier tevoorschijn en verandert een eenvoudige stofzuiger in een kappersassistent.

De ontelbare circusvaardigheden van de vijf vrouwen, de gigantische energie en een behoorlijke portie humor maken de voorstelling tot een ongelooflijke ervaring. Een ongelooflijk Finse ervaring.
Ontwikkeld in samenwerking met de Zweedse Burnt Out Punks, die je mogelijk nog kent van die vuurshow tijdens een vorige Spoffin-editie.

Publiek over Mosh Split: ​"Sisus rocks so bad”. "The best circus from Finland”. "What a show! Crazy energy combined with ironic chick humor”. “Made out of anarchist women's energy”.

 Sisus Sirkus Download interview Festivalmagazine

(1 review)


SPOFFIN 2018
Genre: circus
Duur: 45 minuten
Taal: EN
Leeftijd: 8+
         Nordic Street

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door:

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
vri 24 aug 2018 23.00-23.45 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google
zat 25 aug 2018 22.00-22.45 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Toon Geensen – 26-08-2018 00:45

Hilarious, acrobatic, hilarious, full of fantasy, hilarious and seriously difficult. Energy all over and sooo entertaining!!!

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.