Robbing Banks is een one-man-garage-band. De Utrechter blinkt uit in het schrijven van rauwe, korte, catchy nummers. Begin 2014 bracht hij zijn eerste plaat Got Love Need Money uit via zijn eigen label Bank Records. Een jaar later volgde al een tweede album met de titel This & That. Als je dan toch een one-man-band bent kun je net zo goed alles alleen doen dus nam hij ook het opnemen, produceren en mixen van de platen voor zijn rekening.
I
n een waarschijnelijke vlaag van verstandsverbijstering benoemde 3FM hem tot Serious Talent en hij was inmiddels twee keer te gast bij De Wereld Draait Door. Daarnaast speelde hij in bijna elke zaal in Nederland en op grote festivals zoals Zwarte Cross en Into The Great Wide Open.

Live zingt, schreeuwt en tiert Robbing Banks al rammelend op zijn gitaar en stampend op zijn kick- en snaredrum. Zijn energie en simpele, oprechte nummers laten je gegarandeerd achter met een piep in je oren en lach op je gezicht.

 Robbing Banks

Beoordeel als eerste deze voorstelling


SPOFFIN 2018
Genre: muziek
Duur: 60 minuten
Taal: EN/NL
Leeftijd: 12+
         Voetjes van de vloer

Dag Aanvang Locatie Entree Zet in agenda
zon 26 aug 2018 16.00-17.00 beslis na afloop wat je betaalt iCal Outlook / iCal
Google Calendar Google

Je waardering in 1 tot 5 sterren:

Je review:

0/50 woorden

Je naam en werkend e-mailadres:

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd maar uitsluitend gebruikt om je identiteit te controleren. Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de plaatsing van de review kunt bevestigen. Zonder bevestiging wordt de review niet geplaatst. We houden ons het recht voor om reviews met beledigende of discrimerende taal te weigeren.